Daells Bolighus katalog

 

Daells Varehus blev stiftet i 1910 som et postordrefirma. Det første katalog udkom i 1911 og i 1912 åbnede forretningen i Nørregade. Selskabet var ejet af Daell-familien frem til 1992, hvor det efter en familiefejde blev solgt til PKS og Kommunernes Pensionskasse. Varerne var billige, og i perioder var over hver anden husstand faste modtagere af postordrekataloget.

Sideløbende med Daells Varehus i 1910 åbnedes også Daells Bolighus som i dag ejes af Harald Nyborg-koncernen. Daells Bolighus har butikker i Glostrup, Odense, Gladsaxe, Tårnby, Holbæk og Hillerød. Daells Bolighus koncept er ligesom Daells Varehus at sælge gode kvalitetsvarer til lave priser.

Daells Bolighus forretningsidé er at sælge møbler og boligudstyr til top kvalitet og fornuftige priser og at du som kunde skal opleve, at du får meget for dine penge. Og helst lidt mere end du syntes, du betaler for..

I Glostrup og Odense finder du de store bolighuse med det størte sortiment. I gladsaxe, Tårnby, Holbæk og Hillerød finder du et mindre, men godt udpluk af det omfattende sortiment.

Det er nemt, at besøge alle Daells bolighuse – der er fri og ubegrænset parkering lige ved døren.

Besøg Daells Bolighus hjemmeside.